Home

Putik telaga dara jrm

KHASIAT JAMU & LifeKu: PUTIK TELAGA DARA (PTD)

PUTIK TELAGA DARA - jrmpermaisuri

Additional information. Weight. 0.14 kg. Dimensions. 4.0 × 5.0 × 13.0 cm. Reviews. There are no reviews yet. Be the first to review PUTIK TELAGA DARA Cancel reply. Your email address will not be published PUTIK TELAGA DARA JAMU RATU MALAYA (PTD, Pencuci Wanita) Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi anti-septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria. Bau semulajadi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yang lama Putik Telaga Dara. RM 22.00. Putik Telaga Dara quantity. Add to cart. SKU: SKUPTD22 Categories: Produk Penjagaan Kulit, Produk Penjagaan Wanita. Description. Additional information. Reviews (0 Putik Telaga Dara Jamu Ratu Malaya dirumus dari herba terpilih dari bahan semulajadi yang sangat berkesan sebagai pencuci wanita menggunakan teknologi nano

Home / Produk Jrm / Putik Telaga Dara. Putik Telaga Dara. RM 22.00. Putik Telaga Dara quantity. Add to cart. Categories: Produk Berpantang, Produk Jrm, produk penjagaan dalaman. Description Reviews (0) Description. Reviews There are no reviews yet. Be the first to review Putik Telaga Dara Cancel reply. Your email address will not be. Jika ada yang berminat dengan produk JRM boleh dapatkan dari saya Amira (JRM-SN031/Amp) Whatsapp 0182558780 . COD produk JRM Area Pandan Jaya, Subang Jaya. Inst..

PUTIK TELAGA DARA - Pengedar JRM Siti - Jamu Ratu Malay

  1. taan ramai d. Gali Harta Karun kini kembali lagi! Meraikan pengg
  2. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.
  3. View cart Putik Telaga Dara has been added to your cart. Showing 13-24 of 32 results. Grid view List view. 3.50 out of 5. Colonis Dmestica. RM 70.00. RM73 (ss) Minuman serbuk berasaskan herba dan tumbuh-tumbuhan seperti plantago ovata, kopi hijau, kacang ginjal putih, serat epal, wheat-grass, biji african mango dan banyak lagi, sangat.
  4. ine wash yang sngt bgus untuk mengurangkan kegatalan, masalah.
  5. Miss V yg berjaga bukan saja sihat..bersih..cantik lah tarikan sexual yg sgt indah..Tarikan fizikal menggoda mata dan hati..tapi yg terselindungNak hebatkan.
  6. PUTIK TELAGA DARA. R-DUSE. ROMAGELLA COFFEE. ROSE SPRING WATER. ROYAL V. SILKY SUNSCREEN. SUPER MOIST SOAP. VINIFERA CC COVER. WUJA PINKISH. TESTIMONI PRODUK 'BEST SELLER' SEMUA; Previous Next Close. KENALI JRM PJ. Substokis Petaling Jaya, Selangor. SUBSCRIBE. HUBUNGI JRM PJ. Alamat. Blk D-G-02 Jalan SS6/20A, Dataran Glomac, Kelana Jaya.

Putik Telaga Dara - JRM Subang Jay

Lepas ni, tak perlu risau tentang penjagaan MISS V selagi kita amalkan Putik Telaga Dara Kopi ratu JRM. JRM_Kota Tinggi_Bandar Penawar. 361 views · January 28. 0:29. Kurma dhuha. JRM_Kota Tinggi_Bandar Penawar. 14 views · January 2. 0:27. Bio Miracle Action. Putik Telaga Dara keluaran Jamu Ratu Malaya (JRM) dihasilkan dari asas utamanya iaitu herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti-septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria. Bau semulajadi herba nya sungguh selesa, harum & menyegarkan untuk tempoh masa yang selama 8 jam Putik Telaga Dara ( PTD) RM 19.90. Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria . Bau semulajdi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yg lama Putik Telaga Dara . Produk Penjagaan Kulit. Home / Produk Penjagaan Kulit / Page 2. Showing 13-18 of 18 results. Grid view List view. 5.00 out of 5. Putik Telaga Dara. RM 22.00. RM25 (ss) Pembersihan intim wanita terbaik pada abad ini untuk membantu menghilangkan kegatalan dan melindungi bahagian miss V daripada masalah keputihan yang.

Putik Telaga Dara - Jamu Ratu Malay

  1. Testimoni Produk JRM. Home / Produk Jrm Produk Jrm. Showing 1-8 of 26 results. Putik Telaga Dara RM 22.00 Add to cart; ZINNIA MAGENTA JAMU RATU MALAYA (100ML) RM 35.00 Add to cart; WUJA PINKISH JAMU RATU MALAYA (15 SACHET) RM 50.00 Add to cart; VINIFERA BLEMISH CC COVER JAMU RATU MALAYA (20ML) RM 55.00 Add to cart; Sutra Lamuni ( Body Scrub ).
  2. D'Aida JRM JOHOR. October 20, 2017 ·. Set berpantang... Mushtanir. Royal V. Kopi Ratu. Angelica Herbs. Hot Oil Melong. Putik Telaga Dara
  3. 4.Putik Telaga Dara Manakala putik telaga dara pula ialah sejenis cucian yg dpt membantu baikpulih luka pembedahan iaitu luka selepas jahitan akibat bersalin secara forceps ataupun bersalin biasa dan ia juga membantu menghilangkan bau darah nifas ataupun memcegah bakteria supaya tidak tetas jahitannya

Like, Follow and subscribe to my Instagram / Facebook / Youtube for more Sendayu Tinggi and Jamu Ratu Malaya product updates ⤵*INSTAGRAM*https://www.instagra.. Putik Telaga Dara diadunkan oleh Bonda Rozita berasaskan herba, sangat berkesan utk atasi masalah vagina yg berbau, keputihan, gatal celah kangkang, ruam, at.. Putik Telaga Dara mempunyai kuasa Nano-Technology dimana ia memberi manfaat kesegaran dan kesihatan pada luaran dan dalaman rahim juga Wanita mengandung boleh menggunakan Putik Telaga Dara. Malah bagi wanita selepas bersalin sama ada secara normal ataupun ceaser, boleh cuci kawasan luka menggunakan Putik Telaga Dara bagi mengelakkan kuman. Produk Jrm (26) Produk Berpantang (8) produk penjagaan dalaman (5) produk penjagaan wajah (9) Set Kurus (1) Putik Telaga Dara RM 22.00 Add to cart; ZINNIA MAGENTA JAMU RATU MALAYA (100ML) RM 35.00 Add to cart; WUJA PINKISH JAMU RATU MALAYA (15 SACHET) RM 50.00 Add to cart; VINIFERA BLEMISH CC COVER JAMU RATU MALAYA (20ML) RM 55.00 Add to cart.

RM120.00. Add to cart. Produk Penjagaan Dalaman 8. 8 products. Produk Penjagaan Lelaki 4. 4 products. Produk Penjagaan Wanita 8. 8 products. Produk Penjagaan Kulit 3 Produk Bonda Rozita Ibrahim - JRM. 6,360 likes · 465 talking about this. COD = GOMBAK, SETAPAK, BATU CAVES, SELAYANG Jrm kota warisan suhailli. 87 likes · 7 were here. Kat luar xda tau..!!..Lawa sgt berkualiti Pouch mekap Jrm.. . Beg ni exclusif sy buat kat luar negara khas utk konsep baru JRM buat PWP (Purchase..

Okey. Bagi perempuan pula, dia kurang masuk dia kurang elastin. Elastin ataupun elastik kulit. Kita punya kemaluan kat depan ni, kalau pun dah beranak banyak, okey tak apa. Dia macam ni tau bila kita beranak. So, yang depan ni kita tak boleh buat apa. Ni, ni depan. Ni tak boleh buat apa. Macam mana nak kecilkan dia? Ni lah dia. Putik Telaga Dara Description. Royal V kehebatan formulasi herba, tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan terpilih bertaraf antarabangsa yang berkongsepkan Bio-Identical Hormone (BIH) dari tumbuh-tumbuhan yang membantu mengimbangi hormon, membantu meningkatkan kesihatan dan kecantikan dari dalaman SEMUA PRODUK JRM; HUBUNGI KAMI; Home / PRODUK POPULAR / PUTIK TELAGA DARA JAMU RATU MALAYA (100 ML) < > PUTIK TELAGA DARA JAMU RATU MALAYA (100 ML) Be the first to review this product. Quick Overview . Pencuci Bahagian Intim Wanita . Dirumus dari herba terpilih dari bahan semulajadi yang sangat berkesan sebagai pencuci wanita dengan teknologi. Putik Telaga Dara pula nama produk penjagaan kebersihan luaran untuk Miss V. Ia dirumus dari herba terpilih dari bahan semulajadi yang sangat berkesan sebagai dengan teknologi nano.Banyak menafaat penjagaan Miss V selain kebersihan dan keselesaan . Kombinasi kebaikan teknologi nano dalam Putik telaga dara wanita mampu menjalin hubungan suami isteri lebih sensasi, selesa dan fantasi yang.

Pengedar JRM Siti - Jamu Ratu Malaya

Putik Telaga Dara Jamu Ratu Malaya - YouTub

  1. Putik Telaga Dara. RM22.00. RM25 (ss) Pembersihan intim wanita terbaik pada abad ini untuk membantu menghilangkan kegatalan dan melindungi bahagian miss V daripada masalah keputihan yang disebabkan oleh kulat dan bakteria. Ekstrak herba Tea Tree, Daun Sireh, Kacip Fatimah dan Gamat merupakan herba terpilih dengan teknologi nano yang berkesan.
  2. JRM | Jamu Ratu Malaya by Bonda Rozita Sale [SALE]: Royal V. Jamu Ratu Malaya. Regular price RM60.00 Sale Sale [SALE]: Mustanir + Free Buku Rantaian Doa Sufi. Jamu Ratu Malaya. Regular price RM120.00 Sale price RM99.00 Putik Telaga Dara. Jamu Ratu Malaya. Regular price RM22.00 Wuja Pinkish | Enhance Formulation. Jamu Ratu Malaya. Regular.
  3. Promosi Produk-Produk Jamu Ratu Malaya - JRM. Belian dan Tempahan Online Produk Majun Dhuha. Royal V. Mustanir. Kopi. Putik Telaga Dara etc
  4. JRM Bio Beauty Essence 100ml $ 13.00 JRM Zinnia Magenta 130ml $ 20.00 JRM Cenanga Aromatherapy Oil 5ml $ 10.00 JRM Putik Telaga Dara 100ml $ 12.00 JRM Eukalypto Soap 80gm $ 13.00 JRM Pinky Rosa Lip Gloss 5m
  5. 4. Putik Telaga Dara 5. Gel Mandian Bidara Arab 6. Chocolate Fiber Life 7. Oil Of Javanica 8. Herbal Cryo Therapy Spray 9. Mega Ratu Extra Premium atau Royal V. Wahai kaum wanita ,jangan ambik mudah semasa pantang. janganlah hanya pentingkan kecantikan luaran sahaja , tapi bahagian dalaman kita hurmm biar terabai.
  6. Putik Telaga Dara... Putik Telaga Dara ( PTD) RM 19.90. Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria . Bau semulajdi herbanya menyegarkan untuk tempoh masa yg la ma. Tambahan Nano dan bahan kolagen memudahkan kesannya untuk merawat jauh.
Cik Bebeq Beauty Shop : PRODUK JAMU RATU MALAYA

Putik Telaga Dara. Oil of Javanica. Gel Mandian Bidara Arab. Bio Beauty Essence. Cenanga Aromatherapy Oil. Super Moist Soap. Pinky Roses Lip Balm. Silky Sunscreen. Rose Spring Water. Mellia Micellar Water. Eukalypto Soa P/s: jangan terkejut jika lepas gunakan putik telaga dara ni, ada banyak keputihan/kotoran yg keluar, teruskan penggunaan utk membenarkan PTD terus-terusan menarik keputihan/kotoran tersebut sampai ianya berkurang & clear. ** KEBAIKAN PUTIK TELAGA DARA ** >> Memberi kesegaran sepanjang masa kepada miss v dgn effect cooling Produk JRM; Hubungi Kami; 0 Home / Uncategorized / Colonis Domestica Colonis Domestica. RM 70.00. Colonis Domestica quantity. Buy now. Category: Uncategorized. Putik Telaga Dara. Rated 0 out of 5. RM 22.00. Uncategorized Wuja Pinkish. Rated 0 out of 5. RM 50.00. Uncategorized Super Moist Soap Klik untuk lihat Koleksi Testimoni Putik Telaga Dara JRM. WhatsApp Naz 013-362 0656 Pengedar Sah JRM (JB1-G047) FB/IG: Naz Jamu Ratu Malaya. KOPI RATU (kopi yang terbukti berkesan merangsang otak serta mampu menjaga kesihatan dan kecantikan wanita) - RM43.00 (Sem. Malaysia Tambahan Nano dan bahan kolagen memudahkan kesannya untuk merawat jauh kedalam kulit vagina yang sangat sensitif. Wanita semakin berusia bentuk vagina menjadi tidak cantik dan kendur . Kebaikan Putik Telaga Dara dapat mengembalikan ketengangan kulit vagina wanita berusia. Antara kebaikannya ialah : Ia menegangkan struktur kulit vagina

Tiada formula pencuci intim wanita sehebat Putik Telaga Dara!Produk JRM yang sangat terkenal! Siapa yang dah mencuba pasti tak nak cuba produk lain Apa yang bagus sangat Putik Telaga Dara ni? Ia bantu menangani masalah Miss V rasa gatal, masalah keputihan kerana PTD bersifat antifungus dan antibakterialPutik Telaga Dara mempunyai kuasa. JRM PUTIK TELAGA DARA 100ML. Sale Regular price $7.40 Quantity. Add to Cart Share. Share on Facebook Tweet on. Pengedar sah JRM ID G006 Log in; or; Create account; Cart 0. Search. Menu Cart 0. About Us Home All Products Featured Products Putik Telaga Dara. Jamu Ratu Malaya. Regular price RM22.00 Rose Spring Water. Jamu Ratu Malaya. Regular price RM38.00 Royal V. Jamu Ratu Malaya. Produk Jrm. View cart Silky Sunscreen has been added to your cart. Showing 1-8 of 26 results. Putik Telaga Dara RM 22.00 Add to cart; ZINNIA MAGENTA JAMU RATU MALAYA (100ML) RM 35.00 Add to cart; WUJA PINKISH JAMU RATU MALAYA (15 SACHET) RM 50.00 Add to cart; VINIFERA BLEMISH CC COVER JAMU RATU MALAYA (20ML) RM 55.00 Add to cart; Sutra.

Jrm Holistik Sdn. Bhd. - Jamu Ratu Malaya H

Promosi Ramadhan JRM 2021 telah bermula.Buat pembelian RM300 dan ke atas untuk PERCUMA PENGHANTARAN di seluruh semananjung. Buat pembelian RM500 dan ke atas untuk mendapatkan HADIAH misteri. Tertakluk kepada terma dan syarat. Mega Ratu Extra Premium Jamu Ratu Malaya khas untuk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran buat setiap wanita. Kini dengan formulasi yang lebih baik untuk hasil yang. 11/10/2020 . PUTIK TELAGA DARA Putik Telaga Dara merupakan pencuci wanita yang dihasilkan daripada adunan herba terpilih seperti Kacip Fatimah, sirih dan daun pudina bersama kebaikan gamat yang ternyata mampu mengatasi masalah keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim sekaligus memberikan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda

unboxing Putik Telaga Dara byJRM - YouTub

putik telaga dara jrm Dibuat dari asas utamanya ialah herba. Kandungan bahan aktifnya mengandungi bahan anti septik untuk penyembuhan luka dan merawat jangkitan bakteria Pengedar JRM Online, Jamu Ratu Malaya adalah produk KESIHATAN DAN KECANTIKAN yang berasaskan HERBA dan bahan SEMULAJADI yang diasaskan oleh Bonda Rozita Ibrahim (Pengasas Sendayu Tinggi dan Jamu Ratu Malaya), seorang wanita hebat yang memberi inspirasi tentang gaya hidup sihat yang berasaskan HERBA dan ALAM SEMULAJADI. Beliau mempunyai kepakaran dan ilmu yang luas dalam bidang herba dan.

naz-jomshopping

Products - Page 2 - JRM HOLISTIK SDN

Produk seterusnya ialah Putik Telaga Dara dimana ia adalah sejenis cucian wanita yang dapat membantu pemulihan luka pembedahan, luka selepas jahitan akibat bersalin secara forceps ataupun bersalin biasa. Ia juga dapat membantu menghilangkan bau darah nifas dan mencegah bakteria supaya jahitan tidak tertetas Produk asli JRM hanya pada pengedar sah kami..BUKAN DI SHOPEE & LAZADA..Jangan mudah tertipu. Kami tidak bertanggungjawab. PUTIK TELAGA DARA RM 22 Add to cart. oil of javanica RM 23 Add to cart. MUSTANIR RM 120 Add to cart. MELLIA MICELLAR WATER RM 30 Add to cart. MEGA RATU RM 120 Add to cart. MARJAN OI

Cenderai Putih Body Butter, Health & Beauty, Bath & Body

Royal V - JRM HOLISTIK SDN

Putik Telaga Dara RM 22.00 Add to cart; WUJA PINKISH JAMU RATU MALAYA (15 SACHET) RM 50.00 Add to cart; KURMA DHUHA RM 100.00 Add to cart; ANGELICA PLUS HERB RM 55.00 Add to cart; ROYAL V RM 60.00 Add to car Malah bagi wanita selepas bersalin sama ada secara normal ataupun ceaser, boleh cuci kawasan luka menggunakan Putik Telaga Dara bagi mengelakkan kuman dan mempercepatkan proses penyembuhan luka Putik Telaga Dara RM22.00 . #megaratu #royalv #kurmadhuha #putiktelagadara #jrmpengkalanchepa #pengedarjrm #jrm #jamuratumalaya #cod #mustanir #.

penselpatahtunteja

ROYAL V JAMU RATU MALAYA. RM 60.00 Add to cart. Default sorting Sort by popularity Sort by average rating Sort by latest Sort by price: low to high Sort by price: high to low. Showing all 8 results Putik Telaga Dara Jamu Ratu Malaya. RM 14.00 RM 12.00. Browse our Categories. Health Suplement. 12 Products. Follow us on Instagram. Instagram did not return a 200. Health Jamuratumalaya JRM Supplement. Signup for Newsletter. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet..

Putik Telaga Dara - YouTub

Dapatkan produk-produk jamu ratu malaya di kedai kami no 5, jalan padi emas 3/1, bandar baru uda, johor bahru, johor dan hubungi kami di talian 0111142524 loveyrbeauty's items for sale on Carousell. ♥️Normal Mail - We are not responsible for any mail lost during transistion ♥️Smartpac ♥️Home delivery by QDelivery Pengedar JRM. Home / Pengedar JRM. Carian Senarai Pengedar . Showing 1-12 of 17 results Putik Telaga Dara. RM 22.00. RM25 (ss) Pembersihan intim wanita terbaik pada abad ini untuk membantu menghilangkan kegatalan dan melindungi bahagian miss V daripada masalah keputihan yang disebabkan oleh kulat dan bakteria

Jamu Ratu Malaya Online Store | Most Trusted Online

Putik Telaga Dara memang best Pun boleh pakai Kan? Ibu-ibu yang bersalin normal memang bagus sebab dalam dia ada tea tree ada daun sirih, kacip fatimah gamat hmm dia hilangkan hamis darah nifas itu. Lepas itu dia bagi kesegaran dan intim sembuhkan luka jahitan sebab dalam dia ada aa gamat dia gunakan teknologi nano JRM - PUTIK TELAGA DARA. KEBAIKAN PUTIK TELAGA DARA JAMU RATU MALAYAMembersihkan bahagian intim kaum wanita Menceg.. RM22.00. Send Enquiry. Add to Wish List. Add to Compare Putik Telaga Dara adalah merupakan pencuci wanita yang dihasilkan daripada adunan herba terpilih seperti Kacip Fatimah, sirih dan daun pudina bersama kebaikan gamat y ang ternyata mampu mengatasi masalah keputihan, kegatalan dan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim sekaligus memberikan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan korang Pencuci wanita, Putik Telaga Dara merupakan gel cucian dari kombinasi herba semulajadi yang membersih dan menyegarkan kawasan peribadi wanita. Putik Telaga Dara sangat membantu dalam penjagaan kebersihan bahagian sulit wanita bagi memastikan kelembapan dan keseimbangan pH semulajadi bahagian intim

Jamu Ratu Malaya Petaling Jaya - KENALI JRM P

Rawatan JRM :-Menggunakan pencuci Putik Telaga Dara yg mengandungi Tea tree Gamat Kacip fatimah Sireh Insha allah berkesan Ramai ibu hamil dan ibu pantang bgtau ct, selesa sgt pakai PTD ni! Log in your order at 016.665.74.81 ITEM ; PUTIK TELAGA DARA HYGIENE WASH HARGA : RM18.00 POSTAGE : RM6.00 EXPIRED : JAN 2018 BERAT : 100m Produk JRM utk lps bersalin Kaedah terbaik dn Cara makan produk utk wanita bersalin normal, keguguran atau pembedahan. Produknya Mustanir, Putik Telaga Dara, Hot oil Melong, Royal V, Chocolate Fiber (NT Cholestrol).

Daftar Ahli JRM; 0 Search for: Search. Home / Kosmetik / Refreshing Comfort Toner. Refreshing Comfort Toner. RM 50.00. Putik Telaga Dara Jamu Ratu Malaya RM 22.00. Rated 0 out of 5. Kopi Badang Latteccino Jamu Ratu Malaya RM 28.00. Rated 0 out of 5. Gel Mandian Bidara Ara Lap sehingga kering.JRM mengeluarkan Putik Telaga Dara yang sangat bagus membersih sambil megetatkan luaran dan menghilangkan bau vagina. Islam mengalakkan wanita membersihkan diri dan kemaluan sebelum hubungan seks. Meletakkan sedikit wangian pada atas Cik Tom, ari-ari wanita bagi menghalang bau..!! Selepas buang air besar masukan jari sedalam. 4. Putik Telaga Dara 5. Gel Mandian Bidara Arab 6. Chocolate Fiber Life 7. Oil Of Javanica 8. Herbal Cryo Therapy Spray 9. Mega Ratu Extra Premium atau Royal V. Wahai kaum wanita , jangan ambil mudah semasa pantang. janganlah hanya pentingkan kecantikan luaran sahaja , tapi bahagian dalaman kita terabai. PUTIK TELAGA DARA (PTD) Produk JRM utk lps bersalin Kaedah terbaik dn Cara makan produk utk wanita bersalin normal, keguguran atau pembedahan. Produknya Must... Satin Dress 2102. Plus Size Chiffon Dress 9092. assalamualaikum semua warga blog.semoga hari anda penuh ceria n barakah. D'mestica Colonis Shaker boleh digunakan untuk pelbagai produk JRM seperti Colonis D'mestica, Chocolate Fiber Life, Kopi Badang, Kopi Ratu, Rduse dan sebagainya. Berisi dengan shaker ring tahan karat yang tidak membahayakan kesihatan di samping plastik yang free BPA dan selamat digunakan untuk air panas dan juga sejuk

JRM_Kota Tinggi_Bandar Penawar - Putik Telaga Dara Faceboo

JRM Cenderai Putih Body Butter 250g $ 16.00; Viva Lulur Mandi Soybean 225g $ 2.50; Viva Lulur Mandi Avocado 225g $ 2.50; JRM Putik Telaga Dara 100ml $ 12.00; JRM Angelica Plus Herb 180 pills $ 23.00; JRM Wuja Pinkish 15 sachets x 4gm $ 23.00; White Pearl Beauty Umaira 1001 25g x 21 sachets $ 60.00; Sariayu Post Natal Treatment $ 32.00; Wardah. KEBAIKAN PUTIK TELAGA DARA JAMU RATU MALAYAMembersihkan bahagian intim kaum wanita Menceg. Quick View. Gel Mandian Bidara Arab Out of stoc Jamu Ratu Malaya Feminine Wash Putik Telaga Dara . RM 20.00. RM 22.00 −9%. AL6478. 4.9 /5. Malaysia . Jamu Ratu Malaya Jrm - - Putik Telaga Dara - Feminine Wash / Pencuci Wanita . RM 21.00 . Anggun Stylish shoppe. 4.9 /5. Malaysia . Jamu Ratu Malaya Sutra Lamuni Body Scrub (Jrm) 100% Original 250 Gm New Arrival (Expired Date : Sep 2022

Zinnia Magenta - RM31

Supaya ct tidak tersilap bg sukatan dan cara pengambilannya. Pakej Ayaana Nayla Health and Beauty. Royal V utk SEMENANJUNG MALAYSIA. Pakej A. 1 botol RM58.00 *termasuk pos. (*kos poslaju RM7.00) Pakej B. 2 botol RM110.00 *termasuk pos. (*kos poslaju RM9.00 [% Original] JRM PUTIK TELAGA DARA. Laurier Sanitary Pad F Ultra Slim Wing 22.5cm -Made In Japan (NEW!) Wish List: Enquiry: Ask Seller: Bulk: RM 18.70. Quantity. Product Code. 2127020. Brand. No Brand. Sold by. Keyogenshop. Status. Available Now. Delivery. Usually ships within 2-4 days . Delivery Fee. West Malaysia - RM 6.0

putik telaga dara. apa yg best sangat putik telaga dara ni ===== murah tahan sehingga 3 bulan rasa selesa, dingin & nyaman kurangkan keputihan kurangkan kegatalan missv kurangkan unwanted bau missv wangian segar herba ket*tkan missv cerahkan missv rawat luka bersalin & buasir ===== harga : rm 22 berat. TWINs TALK Training & Counselling Services. 22, 1st Floor, Jalan Tengku Ampuan Zabedah K9/K, Sec 9, 40100 Shah Alam, Selangor. Working Days: Monday - Friday (9.30 am - 7.00 pm

Jamu Ratu Malaya (JRM) Merupakan anak syarikat Sendayu Tinggi Holding. Sendayu Tinggi dengan Bonda Rozita Ibrahim sangat sinonim sesuai dengan sejarah dan nama syarikat itu ditubuhkan. SENDAYU TINGGI BERMAKSUD SENI DAYUNG TINGGI-. Kreativiti - Seni mencari lubuk emas mengunakan kuasa minda separuh sedar Jamu ratu malaya royal

Hadiah menarik menanti anda (barang kemas, perkakas elektrik dan elektronik, motor dan macam-macam lagi) WhatsApp Naz 013-3620656. Pengedar Sah JRM (JB1-G047) FB/IG: Naz Jamu Ratu Malaya. Blog: www.naz-jomshopping.blogspot.com Singapore registered partner for Jamu Ratu Malaya, Sendayu Tinggi, Imaan Suci World jumperjoy's items for sale on Carousell. InStock Quality Dates / Kurma Ajwa. S$43. Nett Weight 1kg. Product Originate from Saudi Arabia Pengedar JRM Online, Jamu Ratu Malaya adalah produk KESIHATAN DAN KECANTIKAN yang berasaskan HERBA dan bahan SEMULAJADI yang diasaskan oleh Bonda Rozita Ibrahim (Pengasas Sendayu Tinggi dan Jamu Ratu Malaya), seorang wanita hebat yang memberi inspirasi tentang gaya hidup sihat yang berasaskan HERBA dan ALAM SEMULAJADI. Beliau mempunyai kepakaran dan ilmu yang luas dalam bidang herba dan.